Volg me:

Dit project staat voor nu even in de ijskast. Klik hier (Oude kaas) voor meer informatie.

Of je Kaas Lust is een filmproject dat gemaakt wordt door en voor Woerdenaren. De geschiedenis van Woerden kent talloze tot de verbeelding sprekende verhalen. Wij, de makers van de film, hebben ons ten doel gesteld om de rijkdom aan historie te documenteren in een film met een flinke knipoog. Immers, zoals ook met kaas moet het rijpen, maar zeker zijn smaak behouden.

De regie is in handen van Woerdenaar Mike Warmels. Hij is onder meer bekend van Zapp your Planet, Klokhuis, God in de Lage landen en heeft al talloze nationale en internationale prijzen gewonnen waaronder in 2017 de Gouden Roos van Montreux .

In 2022 bestaat Woerden 650 jaar. In dat jaar wordt de film vertoond in Annex Cinema. Daarnaast willen we Woerdenaren actief betrekken bij het beeld dat Woerden achterlaat op de bewoners zelf. Deze projecten zullen direct verband hebben met de realisatie van de film.

 

Onze sponsoren

Wil je ook sponsoren? Kleine en grote bijdragen zijn meer dan welkom.

Contact

Wil je op de hoogte blijven? Check FB of Instagram

Wilt u iemand spreken?

- Voor productievragen, mail producent@ofjekaaslust.nl.

Zo’n project kost geld.

Wilt u sponsoren? Kleine en grote bijdragen zijn meer dan welkom.

Binnenkort verschijnt hier meer informatie over sponsormogelijkheden voor bedrijven. Mocht u toch nu al sympathieke gevoelens hebben voor dit project en kunt u niet wachten met doneren? Giften zijn welkom op NL05 TRIO 0338 6498 40 t.n.v. Stichting Opus Laurium o.v.v. Of Je Kaas Lust

Bioscoop trailers

Onderstaande bioscooptrailers zijn in februari/ maart 2019 vertoond in AnnexCinema te Woerden.

 


Titel: Kaas en Brood


Titel: Kaas en Moord


Titel: Kaas en Camembert


Titel: Kaas en Poep

De kaas ligt nog te rijpen ...